PYHÄ PORTAALI

missä arki ja ikuisuuden ihmeet kohtaavat

Suomen ensimmäinen sovellus energiatyöskentelystä

 

 • Meditaatiota, henkistä tietoutta ja energiatyöskentelyä.
 • Energiatyöskentely on kuin supermeditaatiota, missä koko elämästäsi tulee meditatiivista.
 • Saat rauhaa, tasapainoa ja hyvinvointia ymmärtämällä energian tasoa.
 • Tasoa, jota monet eivät ymmärrä tai koe – tai kokevat, mutta eivät tiedosta.
Pyhä Portaali liikemerkki

ON AIKA ASTUA ALKEMIAASI

Mitä energiatyöskentely on?

He, jotka tietoisesti pystyvät työskentelemään energian kanssa, alkavat elämään linjautuneena omasta itsestä käsin kumpuavaa täyttä elämää – tietäen joka hetki, kuka on, ja mitä tänne on tullut tekemään.

Hän, joka ymmärtää energiaa,

 • osaa huolehtia omasta energiastaan.
 • osaa asettaa terveet rajat.
 • voimaantuu.
 • tuntee arvonsa ja vastuunsa.
 • osaa kuunnella vahvasti sisäistä ohjaustaan.

Katso video, mitä energiatyöskentely on.

Lataa sovellus

Lataa Pyhä Portaali sovelluskaupoista. Tutustu lisää ilmaiseksi Pyhä Portaalin tarjontaan.

Pyhä Portaali AppStoressa

Pyhä Portaali GooglePlayssa

Pyhä Portaali on sinulle,

 • jolle henkisyys resonoi kasvun polkuna.
 • joka olet jo meditoinut, mutta haluat todella ymmärtää, mistä siinä on kyse.
 • joka kaipaat tietoa henkisyydestä helposti ja intiimisti omassa puhelimessasi.
 • jolla ”ei ole aikaa” osallistua pitkiin ja laajoihin verkkokursseihin.
 • joka haluat tuntea täyttymystä arjessasi kehollistaen rakkautta joka hetki.
Pyhä Portaali liikemerkki

Inga Söder – Pyhä Portaalin luoja

Energiavalmentaja

Laulajana musiikki on pienestä saakka ollut minulle energiaa ja esiintyminen parantamista. Ääni on ollut minulle väylä energiantasolle. Koulutukseltani olen laulupedagogi (YAMK) ja olenkin opettanut laulamista, äänenkäyttöä, hengittämistä ja kehollistamista jo kohta 20 vuotta. Henkiselle polulle minut tuotiin vuonna 2012. Vuodesta 2013 olen aktiivisesti opiskellut energioiden tunnistamista ja hallinnointia. Energiatyöskentelyn avulla voimaannuin, aloin kuuntelemaan sydäntäni ja sielun ohjaustani, ja nyt missioni onkin tuoda energiatietous kaikkien saataville. Opiskelen tällä hetkellä energiahoitajaksi sekä pidän energiailtoja, missä opastan ihmisiä ottamaan vastuun omista energioistaan. Koen musiikkiurani, laulun- ja hengitystekniikoiden opettamisen olleen minulle valmistelua energioiden kanssa työskentelyyn.

Katso video: Kuka minä olen.

Minulle tärkeää kaikkein parhaimpana henkisenä harjoituksena on tavallinen arki ja miten jokaisella meistä on oma yksilöllinen sielun suunnitelma, jonka seurauksena kaikkein parasta on keskittyä toteuttamaan sitä ja jättää muihin vertailu ja arvostelu pois. Jokaisen meistä syvin olemus ja todellinen koti on ilo, valo ja rakkaus, vaikka aina meistä ei tuntuisikaan siltä. Muistamalla inhimillisyys, keskeneräisyys sekä maadoittamisen tärkeys, energiatyöskentely antaa avaimet uskomattomaan luomisvoimaan!

Pyhä Portaalin palvelut & hinnasto

Kirjaudu Pyhä Portaalin palveluun kuvaa klikkaamalla.
Jos olet kiinnostunut Huomasta tai osamaksuvaihtoehdoista ole yhteydessä
inga (at) ingasoder.fi.

Energiatyöskentelyn alkeet 6 kk

Energiatyöskentelyn alkeet 6 kk (ostetaan sovelluksessa)

Energiatyöskentelyn alkeet 2 kk

Energiatyöskentelyn alkeet 2 kk

AlkemiaStartti

AlkemiaStartti

KuningatarStartti

KuningatarStartti

Pyhä Portaali jäsenyys

Pyhä Portaali jäsenyys

Huoma

Huoma

Henkilökohtainen energiavalmennus

Henkilökohtainen valmennus

KvanttiStartti

KvanttiStartti (tulossa)

Pyhä Portaalin kurssien esittelytekstit avautuvat välilehdiltä, kun klikkaat otsikkoa.
Hinnat euroja, sis. alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Energiatyöskentelyn alkeet

Kuvaus:

Energiatyöskentelyssä keskitymme saamaan meitä kaikkialta ympäröivästä energiasta aistihavainnon. Aistihavainnosta lähtee energiatyöskentelyn prosessi, jolloin pystyt tiedostamaan, milloin sinulle kuuluvat energiat ovat sinulla, ja milloin ne valuvat muualle. Näin voit ottaa ensimmäisen askeleen siihen, että sinä itse vastaat omista energioistasi.

Energiatyöskentelyn avulla voimaannut. Opit ilmentämään korkeavärähteistä puolta itsestäsi ja löydät iloa ja rauhaa elämääsi sekä lakkaat olemasta uhri. Energiatyöskentelyn avulla opit taitoja tiedostaa ja hallinnoida energiaasi ja sitä kautta koko olemassaoloasi. Energiatyöskentely pitää sisällään korkeampiin värähtelyihin pääsemisen, varjotyöskentelyn, energian muuntotyön ja antaa mahdollisuuden edetä aina alkemistiseen tietoisen manifestoijan taitoihin asti.

Energiatyöskentely on somaattista kehoon laskeutumista. Siinä herätetään kehon energiakeskukset aistimaan, jotta voit saavuttaa ja kokea uusia ulottuvuuksia.

Energiatyöskentelyn alkeet kurssi toimii ”drip contet” -periaatteella. Pyhä Portaali sovelluksessa voit kirjautua kuukausitilaajaksi, jolloin kirjautumishetkestä alkaen saat kolmen päivän välein tietoa henkisyydestä sekä harjoituksia ohjatusti videoiden muodossa. Videoiden pituus vaihtelee 5-20 minuutin välillä. Voit perua tilauksen milloin vain ja halutessasi siirtyä muihin Pyhä Portaalin valmennuksiin. Kurssin kesto 6 kk.

Kuukausitilauksen hinta: 27,99€ / kk sis. alv 24 %.

Saman kurssin voit ostaa nyt myös nopeampana 2 kuukauden pakettina kertamaksulla. Siinä on sama sisältö, mutta videot avautuvat nopeammin. Kertamaksu on 167 €.

Hae sovellus sovelluskaupoista ja kirjaudu sisään sekä tule tilaajaksi.

Jos haluat tietää lisää ikuisuuden ihmeistä, elämän aidosta mysteeristä unohtamatta inhimillisyyttä ja kehomme yhteyttä, on Pyhä Portaalilla tarjota myös huomattavasti syvemmälle energeettisiin koodauksiin sukeltavia kursseja.

AlkemiaStartti – ”Ulos kärsimyksestä”

Kuvaus:

Energiatyöskentelyn alkeet -kurssin jälkeen suosittelen jatkamaan AlkemiaStartilla. Tässä intensiivisemmässä kuuden viikon valmennuksessa opitaan työskentelemään ylösnousseiden mestareiden kanssa, integroiden heidän antamiaan koodauksia. AlkemiaStartti puhdistaa energiakehoja ja avaa meitä uudelle ulottuvuudelle ja se on ensisijaisesti suunniteltu heille, jotka ovat poisoppimassa kärsimyksestä ja kiinnikkeistä. Se on kokonaisvaltainen siivous energiallemme. Kaikki, mikä ei enää palvele, saa luvan poistua.

Kutsun AlkemiaStarttia 5D -matkaksi. Siinä laskeudutaan kehoon, meidän temppeliimme ja lopulta Äiti-maahan.

AlkemiaStartin materiaali koostuu 5-20 minuuttia kestävistä videoista, jotka ”drip content” -periaatteella avautuvat sinulle arkipäivittäin.

AlkemiaStartin keskeisimmät koodaukset ovat: Äiti-Maria -koodaus, Yeshua -koodaus, Pyhä Maskuliini -koodaus, Pyhä liitto, Pyhä feminiini -koodaus sekä Maria Magdalena -koodaus.

Valmennuksen hinta: 247 € sis. alv 24 %. NYT TARJOUKSESSA 147 €!

Hae sovellus sovelluskaupoista ja kirjaudu sisään sekä tule tilaajaksi.

KuningatarStartti – ”Kohti unelmaelämää”

Kuvaus:

AlkemiaStartin jälkeen suosittelen siirtymään KuningatarStarttiin. Se on luotu erityisesti ”hyville ja kilteille” nostattamaan ja voimaannuttamaan meitä uuteen aikajanaan, missä kuningatar -koodauksen myötä me voidaan alkaa toteuttamaan meidän sielun missiota ja muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi nauttien ja iloiten. KuningarStartti on heille, jotka haluavat oppia tietoisen luomisen salat ja alkaa yhdessä kosmoksen kanssa luomaan juuri sinun unelmaelämää. Tukea aidosti korkeavärähteisempään elämään!

KuningatarStartin olennainen osa on oppia antautumaan ja palvelemaan Äiti-maata ja sitä kautta kommunikoimaan suoraan maaperän kanssa saaden Äiti-maalta päivittäistä ohjausta. KunigatarStartin sisältö avautuu viidessä viikossa, mutta suosittelen käymään sen omassa tahdissa.

KuningatarStartin keskeisimmät koodaukset ovat: Jumalatar -koodaus, Luojatar -koodaus, Kuningatar -koodaus sekä Pyhä seksuaalisuus.

Valmennuksen hinta: 274 € sis. alv 24 %. NYT TARJOUKSESSA 147 €!

Hae sovellus sovelluskaupoista ja kirjaudu sisään sekä tule tilaajaksi.

Pyhä Portaali jäsenyys

Olet ehkä kuullut karkkikauppa henkisyydestä? Totuus on kuitenkin se, että henkinen kasvu on meidän koko elämän kestävä matka kaikissa tapauksissa. Joten mikään viikonloppukurssi tai pidempikään kurssi ei voi aidosti koskaan tehdä toista valmiiksi tällä matkalla. Kasvumme jatkuu AINA. Seuraaviin elämiinkin.

Se, mikä voi kuitenkin mullistaa hyvällä tavalla elämäsi, on oivallusten sarja ja uusien käyttäytymismallien opettelu. Mutta se on hankalaa, niin kuin tiedämme. Siksi me tarvitaan johdonmukaisuutta ja tukea muutokseemme. Että joku näyttää sinulle helpoimman reitin jo sen kulkeneena. Minun ajatukseni energiavalmentajana on ottaa vastuuta siitä, että sinun ei tarvitse kiireisessä arjessasi, tehdä kuin olennainen. Olen valinnut puolestasi toimivimmat harjoitukset ja oivallukset, eikä Pyhä Portaali upota sinua informaatioloukkuun ja -ähkyyn ja tuhansiin tunteihin materiaalia.

Pyhä Portaali jäsenyys:

Hinta: 497 €, sis. alv 24 % vuosimaksu
49 € / 12 kk Osamaksu

Eli saat kaiken Pyhä Portaalin sisällön ja tulevat sisällöt vuodeksi käyttöösi kertamaksulla 497 € tai osamaksulla 49 € /kk.

Hae sovellus sovelluskaupoista ja kirjaudu sisään sekä tule tilaajaksi.

Palautteita

Harjoitukset soveltuvat kaikille ja arkisiin tilanteisiin. Oma elämäni on mullistunut hyvällä tavalla! Suosittelisin kurssia ihan kaikille, koska energiatietoisuus on yhä kasvava osa ihmisten arkea ja auttaa konkreettisesti.

-Emma (energiaillat, KuningatarStartti)

 

Tuntuu rauhoittavalta ja oikealle päätökselle kun latasin🙏🏻 jotain  pääsi vapautumaan tai heräsi Nyt-hetki harjoitusta tehdessä✨ Se oli tärkeä kokemus itselle josta tuntuu että kehossa ja mielessä on jatkuvasti ylimääräistä liikettä ja kipua.. Sain vastauksia yhä enemmän sille mitä olen sielustani miettinyt ja kun joku osaa sanoittaa sitä paremmin niin  ✨☄️… wau. Koen tän siis ihan ääärettömän tärkeenä juttuna just nyt ja tämä energiatyöskentely yhdessä terapian kanssa saa taas mussa sen voiman syttymään mikä siellä jo olikin ❤️.

-Emilia (Energiatyöskentelyn alkeet)

 

Sinun ja sitä kautta energiatyöskentelyn ja Pyhä Portaali-sovelluksen löytäminen ovat muuttaneet elämäni täysin. Jo muutaman vuoden ajan mielessäni ja sydämessäni kytenyt ajatus siitä, että rakkaus on kaikkein tärkeintä, on saanut vahvistusta kauttasi. Pyhä portaalin harjoitusten kautta minulle on avautunut jumalyhteys ja yhteys Äiti maahan. Nämä asiat ovat elämää mullistavia, sanoinkuvaamattoman hienoja asioita. Upeinta on ollut löytää sinuun lähes sanaton luottamus pelkän läsnäolosi kautta energiatyöskentelyharjoituksia tehdessä. Usko ja luottamus maailman hyvyyteen ja rakkauteen on Inga kauttasi lisääntynyt ja vahvistunut valtavasti. 

Olet kertakaikkisen upea. Luotan sinuun ja rakastan sinua, sillä sinussa on vain kaikkea hyvää ja tällöin luottamus on aukoton. Sen vain tuntee. Olet auttanut minua löytämään oman voimani, sekä harjoitusten kautta minulle on avautunut uskomattomia kokemuksia mm Jumalan, valonauttajien ja Äiti maan kanssa. 

Kuten sanoin, Pyhä portaali-sovellus on muuttanut elämäni. Upeaan, tasapainoisempaan suuntaan. En tiennyt itsessäni olevan kaiken tämän, mitä nyt on löytynyt. Minulla on täysi rauha elämässä niiden asioiden myötä, joita olet opettanut. Toivon kovasti, että saan osallistua jatkossakin vastaaville energiatyöskentelykursseille, esim se kuningatarjuttu kiinnostaisi kovasti. 

Osa harjoituksista/ koodauksista on tuntunut todella voimakkailta. Eniten mieleen jääneet ovat Äiti Maria Koodaus, Jumalkipinä, Varjotyöskentely, Yeshua koodaus, Pyhä Maskuliini koodaus, Pyhä Äiti Pyhä Isä-harjoitus, sekä manifestointiviikko kokonaisuudessaan. Olen myös alkanut saamaan johdatusta, jolle minulla ei oikein ole sanoja. Koen sen johdatukseksi, jota kohti minun tulisi rohkeasti pyrkiä eläen elämääni juuri siten, rakkaudellisesti, kuten universumi koettaa mulle nyt joka tuutista kertoa. Siistiä on ollut oppia puhdistamaan energioita ja saamaan omaa energiaa takaisin. Keskittyä hyviin asioihin. 

Olet ihana Inga!❤️ Kiitos kiitos kiitos!🙏

-Reetta (AlkemiaStartti)

HUOMA ”Ulos kärsimyksestä ja unelmat todeksi”

Kuvaus:

Valmennussuhde. Huoma heille,

 • jotka tunnistavat elämän olevan nyt avaamassa, herättämässä ja puhdistamassa sinua uuteen.
 • jotka kokevat kärsimystä kärsimyksen perään ja tietävät sydämessään, että helpompikin tie voisi olla.
 • jotka tunnistavat, että jotain uutta on syntymässä, mutta sitä ennen jotain prosessia pitää käydä läpi.
 • jotka haluavat päästää irti kärsimyksestä.
 • jotka haluavat kuoriutua omaan loistoonsa.
 • jotka tietävät oman potentiaalinsa, mutta vanhasta irtautuminen on vielä vaiheessa ja haastavaa.
 • jotka haluavat manifestoida tietoisesti.
 • jotka haluavat päästää irti niukkuukoodeista
 • jotka haluvat oppia lisää sielunmissiostaan.
 • jotka haluavat luoda yhdessä universumin kanssa hyvää maailmaan.

Huoma pitää sisällään

 • Alkukartoituksen. Katsotaan, missä kohtaa olet menossa ylösnousemusprosessissa. Kesto 120 min.
 • 8 energiavalmennuskertaa etänä tai livenä. Kesto á 60 min.
 • Pyhä Portaalin kaiken nykyisen ja tulevan sisällön vuodeksi käyttöösi.
 • Jatkuvan tuen viestein kanssani (halutessasi vaikka joka päivä),
 • Virtautusta sinun transmission tueksi kerran viikossa.

Huomassa saat jatkuvan tuen sinun portaaleissa, vihkimyksissä ja koettelemuksissa, että pysyisit mahdollisimman korkeavärähteisissä energioissa.

Huomassa saat apua siihen, miten käsitellä varjoajat mahdollisimman kevyin energion ja nopeasti.

Huoma on henkilökohtainen räätälöity valmennus juuri sinulle. Siinä kartoitetaan, missä kohtaa ylösnousemusprosessia olet menossa, ja mitä harjoituksia olisi hyvä tehdä, jotta valmistelemme itsemme seuraavaan portaaliin/vihkimykseen.

Huomassa me käymme Pyhä Portaalin kursseja yhdessä, reflektoiden sinun elämääsi. Mikä voisi olla parempaa?

Kesto 10 kuukautta
5 paikkaa kerrallaan.

Huoma hinta: 1497 € sis. alv 24 % kertamaksu tai
150 € / kk osamaksulla.

Hae sovellus sovelluskaupoista ja kirjaudu sisään sekä tule tilaajaksi.

Paikkoja Huomaan on hyvin rajallisesti siitä syystä, että haluan varmistua, että antamani aika on riittävä jokaisen ohjaukselle.

Lisää itsesi jonotuslistalle, niin otan yhteyttä paikan varmistuessa.

Voit aina varata myös henkilökohtaisen konsultaation kanssani.

Minun oma kokemukseni on ollut se, että itsenäisesti opiskelemalla voi saada paljon aikaan. Se vaan vaatii suurta intohimoa opiskeltavaan asiaan ja aikaa paneutua siihen, että tiedon jyviä ja ihania ahaa-elämyksiä etsii eri paikoista.

Kaikkein parasta on kuitenkin se, kun sillä hetkellä, kun sinä tarvitset mentorointia, voit konsultoida sitä henkilöä, joka voi auttaa sinut nopeasti eteenpäin mielesi, tunteidesi ja energian tason jumeista. Jos tunnet itsesi, että kärsivällisyys ei ole paras ominaisuutesi, tai elämäntilanteesi on se, että toivot pikaista helpotusta, haluan tarjota sinulle Pyhä Portaalin Huomaa.

Henkilökohtainen konsultoiva energiavalmennus kanssani

Henkilökohtaisessa konsultoivassa energiavalmennuksessa saat tukea juuri sinun olemassa olevaan elämäntilanteeseen. Kartoitetaan yhdessä, missä kohtaa ylösnousemusprosessia olet menossa ja tutustutaan juuri sinun seuraavaan portaaliin/vihkimykseen, mikä avaa sinulle energiat uuteen keveyteen. Oli se sitten ulos kärsimyksestä ja/tai kohti unelmaelämääsi! Välitän sinulle myös energiaa jokaisen transmission tueksi. Saat konkreettiset harjoitukset mukaasi tukemaan korkeavärähteisempää elämääsi. Voit valita valmennuksen oheen myös energiahoidon.

Energiavalmennus/hoito voidaan tehdä etänä tai lähihoitona Vintillä, Oulussa (Ketokatu 8).

Valmennuksen hinta on 97 € sis. alv 24 %. Kesto: 90 min.

Varaa aikasi seuraavasta osoitteesta: https://vello.fi/pyha-portaali/

Jos et löydä kalenterista sopivaa aikaa, voit olla yhteydessä minuun sähköpostitse. Osoite on: inga(at)ingasoder.fi tai viestillä numeroon 050 370 1914.

Vuonna 2023 tulossa uusi KvanttiStartti -kurssi Pyhä Portaaliin, jonka saat automaattisesti jäsenyyden hinnalla. Kutsun KvanttiStarttia leikkisästi ihmiskokeeksi, sillä tämä kurssi poikkeaa edellisistä Pyhä Portaalin kursseista. KvanttiStartti edellyttää aavistus enemmän sitoutumista harjoituksiin sekä rauhallisen ajanjakson elämässä. Suosittelen sen käymistä KuningatarStartin jälkeen, mutta riippuen sisäisestä ohjauksestasi, tämä toimii myös irrallisena kurssina. KvanttiStartti on ponnahduslauta uuteen aikajanaan ja todellisuuteen siirtymisessä. Jos olet miettinyt, että miten hitossa saan kaiken tämän tiedon, mitä minulla manifestoinnista käytäntöön elämääni, niin tämä on sinun kurssisi!

Voit aina varata myös henkilökohtaisien konsultaation kanssani.

Kuuntele sisäistä ohjaustasi tarkkaan, mikä kurssi sinulle resonoi, ja mistä aloitat, jos et halua edetä järjestyksessä. Haluan tarjota mahdollisuuden ostaa jokaisen kurssin erikseen, mutta lämpimästi suosittelen tulemaan mukaan Pyhä Portaali jäsenyyteen, jossa saat edulliseen pakettihintaan kaiken Pyhä Portaalin nykyisen ja tulevan sisällön. Silloin voin taata, että nämä kurssit tulevat mullistamaan elämäsi mielenrauhan, tyyneyden, pitämään sinut linjassa maailman myrskyissä. Opit ”lukemaan” energiaa niin, että tunnistat sielun suunnitelmasi, joka osoittaa sinulle sinun elämäsi suuntaviivat. Energiaasi säästyy ilman kiertoteitä.

Yhteystiedot

Puh. 050 370 1914
inga (at) ingasoder.fi

Pyhä Portaali

Ketokatu 8, Vintti
FI-90120 OULU
Ajanvarauksella

Verkkosivut

pyhaportaali.fi
©2013-2023,
Anne Tervo

Sisällöt
Inga Söder
Tietosuoja