PYHÄ PORTAALI

missä arki ja ikuisuuden ihmeet kohtaavat

Suomen ensimmäinen sovellus energiatyöskentelystä

 

 • Meditaatiota, henkistä tietoutta ja energiatyöskentelyä.
 • Energiatyöskentely on kuin supermeditaatiota, missä koko elämästäsi tulee meditatiivista.
 • Saat rauhaa, tasapainoa ja hyvinvointia ymmärtämällä energian tasoa.
 • Tasoa, jota monet eivät ymmärrä tai koe – tai kokevat, mutta eivät tiedosta.
Pyhä Portaali liikemerkki

ON AIKA ASTUA ALKEMIAASI

Mitä energiatyöskentely on?

He, jotka tietoisesti pystyvät työskentelemään energian kanssa, alkavat elämään linjautuneena omasta itsestä käsin kumpuavaa täyttä elämää – tietäen joka hetki, kuka on, ja mitä tänne on tullut tekemään.

Hän, joka ymmärtää energiaa,

 • osaa huolehtia omasta energiastaan.
 • osaa asettaa terveet rajat.
 • voimaantuu.
 • tuntee arvonsa ja vastuunsa.
 • osaa kuunnella vahvasti sisäistä ohjaustaan.

Katso video, mitä energiatyöskentely on.

Lataa sovellus

Lataa Pyhä Portaali sovelluskaupoista. Tutustu lisää ilmaiseksi Pyhä Portaalin tarjontaan.

Pyhä Portaali AppStoressa

Pyhä Portaali GooglePlayssa

Pyhä Portaali on sinulle,

 • jolle henkisyys yhdistettynä tieteeseen resonoi kasvun polkuna.
 • joka olet jo meditoinut, mutta haluat todella ymmärtää, mistä siinä on kyse.
 • joka kaipaat tietoa henkisyydestä helposti ja intiimisti omassa puhelimessasi.
 • jolla ”ei ole aikaa” osallistua pitkiin ja laajoihin verkkokursseihin.
 • joka haluat tuntea täyttymystä arjessasi kehollistaen rakkautta joka hetki.
Pyhä Portaali liikemerkki

Inga Söder – Pyhä Portaalin luoja

Energiavalmentaja

Laulajana musiikki on pienestä saakka ollut minulle energiaa ja esiintyminen parantamista. Ääni on ollut minulle väylä energiantasolle. Koulutukseltani olen laulupedagogi (YAMK) ja olenkin opettanut laulamista, äänenkäyttöä, hengittämistä ja kehollistamista jo kohta 20 vuotta. Henkiselle polulle minut tuotiin vuonna 2012. Vuodesta 2013 olen aktiivisesti opiskellut energioiden tunnistamista ja hallinnointia. Energiatyöskentelyn avulla voimaannuin, aloin kuuntelemaan sydäntäni ja sielun ohjaustani, ja nyt missioni onkin tuoda energiatietous kaikkien saataville. Opiskelen tällä hetkellä energiahoitajaksi sekä pidän energiailtoja, missä opastan ihmisiä ottamaan vastuun omista energioistaan. Koen musiikkiurani, laulun- ja hengitystekniikoiden opettamisen olleen minulle valmistelua energioiden kanssa työskentelyyn.

Katso video: Kuka minä olen.

Minulle tärkeää kaikkein parhaimpana henkisenä harjoituksena on tavallinen arki ja miten jokaisella meistä on oma yksilöllinen sielun suunnitelma, jonka seurauksena kaikkein parasta on keskittyä toteuttamaan sitä ja jättää muihin vertailu ja arvostelu pois. Jokaisen meistä syvin olemus ja todellinen koti on ilo, valo ja rakkaus, vaikka aina meistä ei tuntuisikaan siltä. Muistamalla inhimillisyys, keskeneräisyys sekä maadoittamisen tärkeys, energiatyöskentely antaa avaimet uskomattomaan luomisvoimaan!

Pyhä Portaalin palvelut & hinnasto

Kuukausijäsenyys

Kuukausijäsenyys (ostetaan sovelluksessa)

Kuningattaren aika

Kuningattaren aika

Energiahoito

Energiahoito

Pyhä Portaalin kurssien esittelytekstit avautuvat välilehdiltä, kun klikkaat otsikkoa.
Hinnat euroja, sis. alv 24 %. Pidätämme oikeuden hinnanmuutoksiin.

Kuukausijäsenyys

Jäsenyys pitää tällä hetkellä sisällään Energiatyöskentelyn alkeet sekä Elementeillä elinvoimaa kurssit. Myös uusia kursseja tulossa. Jäsenyyteen kuuluu 90 videon kirjasto henkisestä tietoudesta, energiatyöskentelyn periaatteista, ohjattuja meditaatioita ja harjoituksia mukavissa lyhyehköissä pätkissä.

Kirjastoa voit kokeilla ilmaiseksi 7 päivän ajan, jonka jälkeen halutessasi voit jatkaa Pyhä Portaalin kuukausitilaajana.

Energiatyöskentelyn alkeet:

Energiatyöskentelyssä keskitymme saamaan meitä kaikkialta ympäröivästä energiasta aistihavainnon. Aistihavainnosta lähtee energiatyöskentelyn prosessi, jolloin pystyt tiedostamaan milloin sinulle kuuluvat energiat ovat sinulla ja milloin ne valuvat muualle. Näin voit ottaa ensimmäisen askeleen siihen, että sinä itse vastaat omista energioistasi. 

Energiatyöskentelyn avulla voimaannut. Opit ilmentämään korkeavärähteistä puolta itsestäsi ja löydät iloa ja rauhaa elämääsi sekä lakkaat olemasta uhri. Energiatyöskentelyn avulla opit taitoja tiedostaa ja hallinnoida energiaasi ja sitä kautta koko olemassaoloasi. Energiatyöskentely pitää sisällään korkeampiin värähtelyihin pääsemisen, varjotyöskentelyn, energian muuntotyön ja antaa mahdollisuuden edetä aina alkemistiseen tietoisen manifestoijan taitoihin asti. 

Energiatyöskentely on somaattista kehoon laskeutumista. Opit tuntemaan oman hermostosi tuottaman energian, joka määrittelee koko olemassaolosi. Siinä herätetään kehon energiakeskukset aistimaan, jotta voit saavuttaa ja kokea uusia ulottuvuuksia. Oivallat itsesi moniulotteisena olentona.

Tällä kurssilla opit tunnistamaan, puhdistamaan ja nostamaan energiaasi, sekä asettamaan energeettiset hoivaavat rajat.

Elementeistä elinvoimaa:

Integroi elementtien ikiaikainen viisaus kehoosi ja elämääsi. Tämä bonus kurssi tutustuttaa sinut elementtien maailmaan konkreettisella tavalla. Maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri elementit ovat varmasti monelle tuttuja vahvistamaan tilojen energiaa feng shuissa tai terveyttä kiinalaisessa lääketieteessä tai ruokavalion tasapainoa ayervedassa. Tämä kurssi kiteyttää elementtien energiat niin, että saat ne konkreettisiksi työkaluiksi kehoosi ja arkeesi ja löydät niiden tasapainosta sen tilan, mistä käsin luominen on helpompaa kuin koskaan.

Hinta: Pyhä Portaali jäsenyys 7,99€ / kk (ostetaan sovelluksesta)

Latauslinkit GooglePlay ja App Store

Kuningattaren aika

KUNINGATTAREN AIKA (Tulossa taas keväällä 2024)

Tämä pidetty kurssikokonaisuus pitää sisällään Pyhä Portaalin kuukausijäsenyys kurssien lisäksi
KuningatarStartti -kurssin, sekä
AlkemiaStartti -kurssin.

Kuningattaren aika pitää sisällään myös ryhmän kanssa säännölliset Zoom tapaamiset (ehkä joskus myös livenä) unohtamatta upeita BONUS yllätyksiä, mitkä aikaisemmilla kursseilla ovat olleet ekstra kurssit, kävelymeditaatiot ja ryhmähoidot kurssin tueksi.

Myös viestiyhteys valmentajaan on käytössäsi kurssin ajan, jos ja kun kysymyksiä ilmenee.

Tällä kurssilla opit löytämään sen tietoisuuden tilan itsestäsi, joka on AINOA väylä muuttaa oikeasti mitään elämässäsi. Muuta energiasi muutat elämäsi!

AlkemiaStartti – ”Ulos kärsimyksestä”

Energiatyöskentelyn alkeet kurssin jälkeen suosittelen jatkamaan AlkemiaStartilla. Tässä intensiivisemmässä kuuden viikon valmennuksessa opitaan työskentelemään ylösnousseiden mestareiden energioiden kanssa, integroiden heidän antamiaan koodauksia. AlkemiaStartti puhdistaa energiakehoja ja avaa meitä uudelle ulottuvuudelle ja se on ensisijaisesti suunniteltu heille, jotka ovat poisoppimassa kärsimyksestä ja kiinnikkeistä. Se on kokonaisvaltainen siivous energiallemme. Kaikki mikä ei enää palvele saa luvan poistua.

Kutsun AlkemiaStarttia 5D -matkaksi. Siinä laskeudutaan kehoon, meidän temppeliimme ja lopulta Äiti-maahan.

AlkemiaStartin keskeisimmät koodaukset ovat: Äiti-Maria koodaus, Yeshua -koodaus, Pyhä Maskuliini – koodaus, Pyhä liitto, Pyhä feminiini – koodaus sekä Maria Magdalena – koodaus. Koodaukset ovat uutta parantavaa tietoisuutta kehollesi ja hermostollesi, joka pyyhkii menneessään rajoittunuttta tietoisuutta ja rajoittavia uskomuksia, jopa traumoja.

KuningatarStartti – ”Kohti unelmaelämää”

AlkemiaStartin jälkeen suosittelen siirtymään KuningatarStarttiin. Se on luotu erityisesti ”hyville ja kilteille” nostattamaan ja voimaannuttamaan meitä uuteen aikajanaan, missä kuningatar -koodauksen myötä me voidaan alkaa toteuttamaan meidän sielun missiota ja muuttamaan maailmaa paremmaksi paikaksi nauttien ja iloiten. KuningatarStartti on heille, jotka haluavat oppia tietoisen luomisen salat, ja alkaa yhdessä kosmoksen kanssa luomaan juuri sinun unelmaelämää. Tämä kurssi auttaa aidosti korkeavärähteisempään elämään!

KuningatarStartin keskeisimmät koodaukset ovat: Jumalatar -koodaus, Luojatar -koodaus, Kuningatar -koodaus sekä Pyhä seksuaalisuus.

Tätä kurssia kutsun 6D -matkaksi. KuningatarStartin suositeltu kesto on noin 5 viikkoa, mutta kaikki kurssit voi tehdä myös täysin omassa tahdissa.

Kaikkein parasta Kuningattaren aika kurssikokonaisuudessa on se, että sillä hetkellä, kun sinä tarvitset mentorointia niin voit konsultoida valmentajaasi eli minua viestiyhteydellä.

SEURAAVA KUNINGATTAREN AIKA KURSSI KEVÄÄLLÄ 2024

Energiahoito

Konsultoiva intuitiivinen energiahoito

Henkilökohtaisessa konsultoivassa energiahoidossa saat tukea juuri sinun olemassa olevaan elämäntilanteeseen.
Kartoitan energiastasi juuri ne ongelmakohdat, joita avaamalla avaamme oven uuteen keveämpään elämääsi.
Saat konkreettiset harjoitukset mukaasi tukemaan korkeavärähteisempää elämääsi ja hoidon vaikutuksia.

Energiahoito voidaan tehdä etänä tai lähihoitona Vintillä, Oulussa (Ketokatu 8).

Valmennuksen hinta on 90€ sis. alv. Kesto: 90 min.

Voit olla yhteydessä minuun sähköpostitse. Osoite on: ingasoder(at)gmail.com tai viestillä numeroon 050-370 1914.

 

Palautteita

”Harjoitukset soveltuvat kaikille ja arkisiin tilanteisiin. Oma elämäni on mullistunut hyvällä tavalla! Suosittelisin kurssia ihan kaikille, koska energiatietoisuus on yhä kasvava osa ihmisten arkea ja auttaa konkreettisesti.”

-Emma (energiaillat, KuningatarStartti)

 

”Tuntuu rauhoittavalta ja oikealle päätökselle kun latasin jotain  pääsi vapautumaan tai heräsi Nyt-hetki harjoitusta tehdessä Se oli tärkeä kokemus itselle josta tuntuu että kehossa ja mielessä on jatkuvasti ylimääräistä liikettä ja kipua.. Sain vastauksia yhä enemmän sille mitä olen sielustani miettinyt ja kun joku osaa sanoittaa sitä paremmin niin  … wau. Koen tän siis ihan ääärettömän tärkeenä juttuna just nyt ja tämä energiatyöskentely yhdessä terapian kanssa saa taas mussa sen voiman syttymään mikä siellä jo olikin.”

-Emilia (Energiatyöskentelyn alkeet)

 

”Sinun ja sitä kautta energiatyöskentelyn ja Pyhä Portaali-sovelluksen löytäminen ovat muuttaneet elämäni täysin. Jo muutaman vuoden ajan mielessäni ja sydämessäni kytenyt ajatus siitä, että rakkaus on kaikkein tärkeintä, on saanut vahvistusta kauttasi. Pyhä portaalin harjoitusten kautta minulle on avautunut jumalyhteys ja yhteys Äiti maahan. Nämä asiat ovat elämää mullistavia, sanoinkuvaamattoman hienoja asioita. Upeinta on ollut löytää sinuun lähes sanaton luottamus pelkän läsnäolosi kautta energiatyöskentelyharjoituksia tehdessä. Usko ja luottamus maailman hyvyyteen ja rakkauteen on Inga kauttasi lisääntynyt ja vahvistunut valtavasti. 

Olet kertakaikkisen upea. Luotan sinuun ja rakastan sinua, sillä sinussa on vain kaikkea hyvää ja tällöin luottamus on aukoton. Sen vain tuntee. Olet auttanut minua löytämään oman voimani, sekä harjoitusten kautta minulle on avautunut uskomattomia kokemuksia mm Jumalan, valonauttajien ja Äiti maan kanssa. 

Kuten sanoin, Pyhä portaali-sovellus on muuttanut elämäni. Upeaan, tasapainoisempaan suuntaan. En tiennyt itsessäni olevan kaiken tämän, mitä nyt on löytynyt. Minulla on täysi rauha elämässä niiden asioiden myötä, joita olet opettanut. Toivon kovasti, että saan osallistua jatkossakin vastaaville energiatyöskentelykursseille, esim se kuningatarjuttu kiinnostaisi kovasti. 

Osa harjoituksista/ koodauksista on tuntunut todella voimakkailta. Eniten mieleen jääneet ovat Äiti Maria Koodaus, Jumalkipinä, Varjotyöskentely, Yeshua koodaus, Pyhä Maskuliini koodaus, Pyhä Äiti Pyhä Isä-harjoitus, sekä manifestointiviikko kokonaisuudessaan. Olen myös alkanut saamaan johdatusta, jolle minulla ei oikein ole sanoja. Koen sen johdatukseksi, jota kohti minun tulisi rohkeasti pyrkiä eläen elämääni juuri siten, rakkaudellisesti, kuten universumi koettaa mulle nyt joka tuutista kertoa. Siistiä on ollut oppia puhdistamaan energioita ja saamaan omaa energiaa takaisin. Keskittyä hyviin asioihin. 

Olet ihana Inga! Kiitos kiitos kiitos!”

-Reetta (AlkemiaStartti)

 

”Kuningatarkurssi oli rakennettu kivasti. Oli zoom tapaamisia joista sai tallenteet ja sen lisäksi saimme pitkäaikaiseen käyttöön tosi kattavasti tietoa ja harjoituksia sisältävän Pyhä portaali – sovelluksen. Ihana kurssi. Tälläinen kurssi myös lähikurssina olisi upea.

Pyhä portaali sovellus sisältää todella kattavasti erilaista tietoa henkisyydestä itsensä kehittämisestä. Lisäksi mukana on aiheisiin liittyviä harjoituksia, kuinka käytännössä itsensä eheyttämistä ja kehittämistä voi harjoittaa. Videot on tosi selkeitä ja niitä on ilo kuunnella. Lisäksi niihin voi helposti palata, koska ne löytyvät selkeästi eri aihealueiden alta. 

Inga, osaat kertoa tosi selkeästi aina aiheet, mistä puhut. Lisäksi nautin ja iloitsen kauniista ympäristöstä missä videot on tehty. Näkee että olet panostanut laadukkaaseen tuotteeseen monelta kantilta.

Olen niin kiitollinen että ostin tämän kurssin. Sain rahoilleni kattavasti vastinetta. Voin todellakin suositella kurssia myös muille. Kiitos!”

-Marjo (Kuningattaren aika)

 

”Ingan ihanan rauhalliset videot henkisyydestä ja energiatyöskentelystä äppinä! Tämän parissa voi edetä omaan tahtiin ja saada hyviä työkaluja henkiseen hyvinvointiin. Oon tykännyt kovasti! Kokeilemaan jos aihe kiinnostaa!”

-Janina (Pyhä Portaali kk jäsenyys)

 

Yhteystiedot

Puh. 050 370 1914
inga (at) ingasoder.fi

Pyhä Portaali

Asemakatu 28
FI-90100 OULU
Ajanvarauksella

Verkkosivut

pyhaportaali.fi
©2013-2024,
Anne Tervo

Sisällöt
Inga Söder
Tietosuoja